Velkommen til Bygenergi

Bygenergi ApS er et entreprenørfirma, hvis primære arbejdsområde ligger inden for murearbejde, tømrerarbejde samt kloakarbejde i forbindelse med ælderrenovering, udgravning af kælder, understøbning af kælder, understøbning af fundament, omfangsdræn, og isolering af kælder.​​​ Firmaet beskæftiger sig med byggeopgaver for private, foreninger samt offentlige bygherrer.

Vores årelange erfaring inden for byggebranchen gør, at vi kan tilbyde kompetente og professionelle hårdværksmæssige ydelser.​

Med vores team af dygtige håndværkere løser vi opgaver indenfor nybyggeri, renovering, tilbygninger, fugtsikring af kældre, etablering af tagterrasser m.m.

​​

Kontakt os gerne for et uforpligtende møde eller tilbud.​

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 53 54 50 59 eller sende en e-mail til tp@bygenergi.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bygenergi ApS

Murearbejde, tømrerarbejde samt kloakarbejde, i forbindelse med renovering af ejendomme eller nybyggeri.

Kontaktoplysninger

Bygenergi ApS

Hybenvej 11, 6100 Haderslev

Produktion

Tåstrupvej 22, 4672 Klippinge

Telefon: 53 54 50 59

E-mail: info@bygenergi.dk

CVR​: 33353936