Kælderrenovering – inddrag din kælder i boligen

Professionel kælderrenovering med mange års erfaring

I de senere år er der kommet et stigende fokus på eksisterende kældere, hvor der er en stigende tendens til, at folk ønsker at inddrage deres kælder bedre i boligen. Dette har medført, at vores kunder har ønsket at forbedre deres kældre, og vi har derfor haft en del kælderprojekter, hvilket har givet os en stor erfaring inden for denne type af projekter.

Bygenergi ApS er derfor eksperter i kælderrenovering og varetager mange opgaver af denne type i og omkring København, blandt andet i Herlev og Ballerup. Skal du have hjælp til renovering af kælder hjemme ved dig, står vi klar til at gøre det for dig.

Renovering af kældervægge og fundament

Med en tilbygning eller ombygning til kælder får du et væld af muligheder. Uanset om du ønsker at bruge din kælder til et ekstra badeværelse, en ny hyggelig stue eller noget helt tredje, så er det dog afgørende, at du får udført din kælderrenovering af dygtige håndværkere.

Vi har ekspertisen og erfaringen, der sikrer din renovering af kældervægge, kældergulv og fundament, som danner grundlaget for hele byggeprojektet.

Når vi kommer og står for kælderrenovering eller renovering af kældervægge hjemme ved dig, så sørger vi for indledningsvist at få en god snak om dine ønsker og behov. På den måde sikrer vi nemlig, at du får præcist den løsning, du har brug for.

Kontakt os for en pris på renovering af kælder

Ønsker du at høre mere om, hvad du kan få ud af din bolig med renovering af kælder? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål og udformer dig gerne et tilbud på din opgave.

Ønsker du at finde inspiration til din kommende renovering af kælder, så kan du se nogle af de opgaver, vi tidligere har udført, herunder.

Vi kan også hjælpe dig:

Isolering af kælder | Understøbning af fundament | Udgravning af kælder

Kælder projekter​

TEGLVÆNGET

Fundamenterne er blevet understøbt samt krybekælderen er blevet udgravet, Efterfølgende støbes der nyt terrændæk.​​

SØLYSTPARKEN

Total renovering af villa. Herunder blev der understøbt i kælderen, hvor der blev lavet et nyt badeværelse.​

NORDRE STRANDVEJ

Renovering af sommerhus, hvor de eksisterende fundamenter er blevet understøbt samt gulvet er sænket. Derudover er der etableret et nyt badeværelse i kælderen. Der er blevet etableret dræn med pumpebrønd omkring kælderen​

ØSTERBRO

Renovering af byhus, hvor de eksisterende fundamenter er blevet understøbt samt gulvet er sænket. Derudover er der etableret et nyt badeværelse i kælderen. Der er blevet etableret dræn med pumpebrønd omkring kælderen​

HADERSLEV

Renovering af villa, hvor de eksisterende fundamenter er blevet understøbt samt gulvet er sænket. Derudover er der etableret et nyt badeværelse i kælderen. De eksisterende vægge er blevet isoleret med pir isolering og efterfølgende er der opbygget nye væge i gasbeton.​

FIRKLØVERVEJ

Renovering af kælder, hvor fundamenterne er blevet understøb. Derudover er der lavet en tilbygning med kælder, hvor der er lavet et nyt badeværelse.​

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 53 54 50 59 eller sende en e-mail til tp@bygenergi.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bygenergi ApS

Murearbejde, tømrerarbejde samt kloakarbejde, i forbindelse med renovering af ejendomme eller nybyggeri.

Kontaktoplysninger

Bygenergi ApS

Hybenvej 11, 6100 Haderslev

Produktion

Tåstrupvej 22, 4672 Klippinge

Telefon: 53 54 50 59

E-mail: info@bygenergi.dk

CVR​: 33353936