Kompetencer

Hovedentreprise

​Bygenergi har stor erfaring med udføring af hovedentrepriser, hvor vi bruger erfarne medarbejdere, som er vant til at styre de forskellige entrepriser, til stor tilfredshed for vores kunder. Vores kompetencer er især indenfor kælderrenovering, udgravning af kælder, understøbning af kælder, understøbning af fundament, omfangsdræn, og isolering af kælder.​​​

Kloak

Bygenergi er som kloakfirma geret til at løse alle former og størrelser af kloakarbejde.  Om det drejer sig om sandfangsbrønde, regnvandsfaskiner, højvandslukke eller omfangsdræn, som kan være en god løsning ved de tiltagende mængder regn. På grund af den stigende regnvandsmængde har Bygenergi opbygget en stor viden og erfaring inden for LAR (Lokal Afledning af Regnvand), som vi mener, vil være en af de bedste løsningsmodeller, til de tiltagende klimaforandringer.

I løbet af de kommende år skal en del af ejendommene i det åbne land forbedre deres spildevandsforhold. Det kan ske gennem etablering af en form for spildevandsrensning på ejendommen. Det kan være gennem nedsivningsanlæg, minirenseanlæg eller pileanlæg.

Anlæg

​Bygenergi har gennem en årrække opbygget stor ekspertise indenfor anlægsopgaver. Derfor vil Bygenergi være en naturlig sparringspartner i fremtidige anlægsprojekter. På grund af klimaforandringerne kræver det også at anlægsarbejdet kan håndtere ekstra nedsivning af regnvand og vi ser det derfor som en stor fordel, at vi kan udvikle LAR (Lokal Afledning af Regnvand) projekter i mellem vores kloak- og anlægsopgaver. Nedsivningen af vandet kan bruges aktivt til glæde for børn og planter i haverne.

Murer

​I kraft af erfaring med de mange gennemførte facadeprojekter, har vi opnået stor dygtighed i faget, denne kompetence bruges også ved mindre projekter, hvor vi har stor erfaring med tilbygninger, pudsning af facader, samt flisearbejde i forbindelse med badeværelser.

Kælderprojekter

I de senere år er der kommet fokus på de eksisterende kældere, hvor der er en stigende tendens til, at kælderen inddrages i boligen. Dette har medført, at vores kunder har ønsket at forbedre deres kældre og vi har derfor haft en del kældre projekter, således at vi har oparbejdet står erfaring i denne type af projekter.

Processen er ofte at kunderne ønsker højere lofthøjde samt isoleret gulv. For at kunne gøre dette er det som reel nødvendig at understøbe eksisterende sokkel, for at få plads til isolering under betonen.

Taglejligheder

Prisernes himmelflugt på boliger i starten af det nye årtusind, samt mangel på boliger i de store byer har medført, at der har været en tendens til tag etagerne er blevet inddraget til bolig. Derfor har vi i de senere år oparbejdet en god erfaring i tagprojekterne. Dette gælder både taglejligheder eller tagterrasser.

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 53 54 50 59 eller sende en e-mail til tp@bygenergi.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bygenergi ApS

Murearbejde, tømrerarbejde samt kloakarbejde, i forbindelse med renovering af ejendomme eller nybyggeri.

Kontaktoplysninger

Bygenergi ApS

Hybenvej 11, 6100 Haderslev

Produktion

Tåstrupvej 22, 4672 Klippinge

Telefon: 53 54 50 59

E-mail: info@bygenergi.dk

CVR​: 33353936