Sikker og effektiv understøbning af fundament til kælder​

Vi sikrer din nye kælder

Understøbning af fundament til kælder er en essentiel del af byggeprocessen, og det er afgørende, at arbejdet udføres korrekt for at sikre kælderens stabilitet og holdbarhed. Bygenergi ApS er specialister inden for dette område og har den nødvendige viden og erfaring til at levere et pålideligt og holdbart resultat.

Drømmer du om en ny kælder i Ballerup, Herlev eller et andet sted i eller omkring København, så kan vi varetage opgaven for dig. Med fokus på sikkerhed, kvalitet og rettidig levering sikrer vi, at dit byggeprojekt bliver ført godt til dørs.

Kvalitetsbevidst understøbning af fundament er vores ekspertise

Når vi arbejder med kælderrenovering, ønsker vores kunder ofte at få hævet loftshøjden, så rummet egner sig bedre til ophold. Dette indebærer en ny sokkel til byggeprojektet, og understøbning af kældervægge og fundament er derfor grundlaget for hele projektet.

Vores team af dygtige fagfolk forpligter sig til at levere en service, der opfylder dine højeste forventninger. Vi kommunikerer derfor også åbent og ærligt med dig, så vi i fællesskab kan få lagt en retning for projektet, der kan indfri dine forhåbninger.

Vores største ønske er altid at få skabt et resultat, der gør vores kunder glade. Ved at vælge os til at håndtere din understøbning af fundament, får du således en partner, der gerne går den ekstra mil for at sikre, at dit projekt bliver en succes.

Lad os starte dit byggeprojekt på det stærkeste fundament

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på understøbning af fundament. Vi rådgiver dig gerne om dit kælderprojekt og kan desuden og tilbyde isolering af din nye kælder, hvis du vil have en komplet løsning.​

Vi kan også hjælpe dig:

Isolering af kælder | Kælderrenovering | Udgravning af kælder

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 53 54 50 59 eller sende en e-mail til tp@bygenergi.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bygenergi ApS

Murearbejde, tømrerarbejde samt kloakarbejde, i forbindelse med renovering af ejendomme eller nybyggeri.

Kontaktoplysninger

Bygenergi ApS

Hybenvej 11, 6100 Haderslev

Produktion

Tåstrupvej 22, 4672 Klippinge

Telefon: 53 54 50 59

E-mail: info@bygenergi.dk

CVR​: 33353936