Isolering af kælder med kvalitetsløsninger​

Optimer på energiforbruget i dit hjem dit hjem

En ordentlig isolering af kælder kan være nøglen til en mere effektiv energiudnyttelse og et mere behageligt indendørsmiljø. Hos Bygenergi ApS finder du eksperter inden for kælderisolering, der kan gøre dit hjem mere energieffektivt, komfortabelt og værdifuldt.

Vi tager højde for alle vigtige aspekter ved isoleringsprocessen, såsom fugtstyring, luftkvalitet og termisk effektivitet, og vi leverer altid løsninger, der passer til dit unikke behov og budget. Vi tilbyder renovering og isolering af kældre i København samt omkringliggende byer og områder, så som Ballerup og Herlev.

Isolering af kælder – en investering i komfort og energibesparelse

Som entreprenørfirma med speciale i kælderrenovering udfører vi et stort udvalg af forskellige opgaver i kældre. Rigtigt mange kunder ønsker i den forbindelse at øge komforten i deres kælder, så den egner sig bedre til ophold. Her er det helt oplagt med bedre isolering af kælder, da du således får en kælder, der bedre holder på varmen og ikke har problemer med fugt og dårlig luftkvalitet.​

Samtidig kan forbedring af din kælderisolering skabe besparelse på dit energiregnskab, da du ikke skal bruge unødvendigt mange penge på at holde kælderen varm og eventuelt have en elektrisk affugter kørende.

Vælger du os til at stå for isolering af kælder hjemme ved dig, er du sikret et håndværk af højeste kvalitet og en løsning, der skræddersyet til dine behov. Vi bruger de mest moderne isoleringsmetoder og -materialer, så du får et langtidsholdbart og energieffektivt resultat. Ved at lade os klare din opgave med kælderisolering, investerer du altså i et mere behageligt og energieffektivt hjem.

Kontakt os og høre mere om vores løsninger

Ønsker du at høre mere om vores arbejde med isolering af kælder eller isolering af betongulv i din kælder, så skal du endelig bare kontakte os. Når du har fortalt os om, hvad du har brug for, udformer vi gerne et tilbud med en pris til dig.​


​Vi kan også hjælpe dig:

Kælderrenovering | Understøbning af fundament | Udgravning af kælder

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 53 54 50 59 eller sende en e-mail til tp@bygenergi.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bygenergi ApS

Murearbejde, tømrerarbejde samt kloakarbejde, i forbindelse med renovering af ejendomme eller nybyggeri.

Kontaktoplysninger

Bygenergi ApS

Hybenvej 11, 6100 Haderslev

Produktion

Tåstrupvej 22, 4672 Klippinge

Telefon: 53 54 50 59

E-mail: info@bygenergi.dk

CVR​: 33353936