Øg værdien af dit hjem med professionel udgravning af kælder​

​Overvejer du at udvide dit hjem med en kælder?

Med udgravning af kælder har du mulighed for at tilføje ekstra plads til dit hjem samt øge værdien af din bolig. Det kan dog være et stort projekt at gå i gang med, men heldigvis er vi ved Bygenergi ApS klar til at hjælpe. Vores erfaring inden for entreprenørbranchen og vores specialisering i udgravning af kældere sikrer, at vi udfører et effektivt og kompetent arbejde.

Vi tager opgaver i og omkring hele København, og vi har blandt andet stået for udgravning af krybekælder og udgravning af eksisterende kældre i Ballerup og Herlev. Fra det indledende design til det færdige projekt, står vi klar til at gøre din drøm om en ny kælder til virkelighed.

Udgravning af kælder med fokus på dine behov

Vores kvalificerede hold forstår vigtigheden af at overholde tidsplaner og budgetter, samtidig med at vi leverer et produkt, der lever op til dine forventninger. Vi bruger den nyeste teknologi og metoder til at sikre, at din kælder udgraves korrekt, og at strukturen i dit hjem er sikker.

Vi mener, at kommunikation er nøglen til et vellykket projekt, og derfor holder vi dig informeret i hver fase af processen med udgravning af kælder. Desuden er vi stolte af vores evne til at minimere gener for dig og dine naboer under udgravningen. Når du vælger os til at stå for din kælderudgravning, får du et hold, der sætter sikkerhed og tilfredshed som sin højeste prioritet.

Ring eller skriv til for et større mere værdifuldt hjem

Vi vil meget gerne hjælpe med at gøre din vision til virkelighed. Tag det første skridt mod at udvide dit hjem i dag ved at kontakte os for et uforpligtende tilbud på udgravning af din kælder. Lad os sammen gøre dit hjem større og mere værdifuldt.​


​Vi kan også hjælpe dig:

Isolering af kælder | Understøbning af fundament | Kælderrenovering

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 53 54 50 59 eller sende en e-mail til tp@bygenergi.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bygenergi ApS

Murearbejde, tømrerarbejde samt kloakarbejde, i forbindelse med renovering af ejendomme eller nybyggeri.

Kontaktoplysninger

Bygenergi ApS

Hybenvej 11, 6100 Haderslev

Produktion

Tåstrupvej 22, 4672 Klippinge

Telefon: 53 54 50 59

E-mail: info@bygenergi.dk

CVR​: 33353936